ان ال پی در تبلیغات و بازاریابی شرکت ها و برندهای مطرح جهان
ان ال پی در تبلیغات و بازاریابی شرکت ها و برندهای مطرح جهان
ان ال پی یا برنامه ریزی عصبی کلامی یا مهندسی اعصاب و کلام یا مهندسی ذهن از دانش های گسترش یافته در علم ارتباطات و تبلیغات است که امروزه به شدت مورد توجه قرار گرفته است.
برخی شرکت ها میلیونها دلار خرج میکنند که نامشان روی بیلبوردها و مانیتورهای ورزشگاهها و روزنامه ها و مجلات و آگهی های تلویزیون و رادیویی باشد و سپس عقب نشینی کرده و منتظر اتفاقات و حوادث بعدی هستند.
غافل از اینکه امروزه این اینگونه تبلیغات عمومی و تکراری شده و مخاطبان و مصرف کنندگان نیز از این تبلیغات خسته هستند.
اگر به آنها دقیقا نگویید چه میکنید و چرا میکنید و چرا باید محصول شمارا بخرند ، آنها شما را نادیده گرفته و پولشان را برای کسی خرج میکنند که اینها را برایشان توضیح دهد.
تکنیک های ان ال پی میتواند در فرآیندهای ارتباطی و تبلیغاتی و بازاریابی کمک میکند تا در ذهن مخاطبان نفوذ کنید و به بازاریابی و تبلیغات و برند سازی بپردازید.
ان ال پی یکی از سیستم های جادویی است که فرایند پیام رسانی را از مبدا با برنامه ریزی خاصی شروع می کند و با پیمودن فرایندهایی هوشمندانه با استفاده از ضمیرناخودآگاه وخودآگاه با بیشترین اثرگذاری و اثربخشی به مخاطبان می رساند .
تک تک واژه هایی که در بازاریابی ارتباطات و تبلیغات به زبان می آوریم . یا افکاری که در ذهن می پروریم ، سبب ایجاد یک ارتعاش عصبی خاص در مغز می شود که این ارتعاش در اثر تکرار به لایه های عمیق تر مغز نفوذ می کند ، در ناخودآگاه می نشیند ، آن را برنامه ریزی می کند و به صورت یک فایل به اجرا در می آید .
تیزر تبلیغاتی که شرکت دل تهیه کرده بود به علت اثر گذاری عصبی برضمیر ناخودآگاه مخاطبان بسیار موفق تر از تیزر شرکت آی بی ام عمل کرد و فروش سال 2002 این شرکت را بسیار افزایش داد در واقع تیزر شرکت دل تصویر ذهنی مثبت و رویایی بر مخاطبان ایجاد کرد که از نظر روحی آنها را به عکل العمل وا می داشت .
نکته مهم اینکه هر گاه بین ضمیر خودآگاه و ضمیر ناخودآگاه تضادی ایجاد شود ضمیر ناخودآگاه پیروز خواهد بود .
در واقع اگر کسی چیزی می خرد یا ارتباطی برقرار می کند باید به ضمیر ناخودآگاه او مراجعه کرد و از آنجا این مساله را ریشه یابی کرد . به همین دلیل امروزه بسیاری از نظریه پردازان بازاریابی ، ارتباطات و تبلیغات ابتدا به ضمیر ناخودآگاه شناسی در برنامه های خود می پردازند .
تمرینات قدرتمند ان ال پی
ان.ال.پی و شرکت ها و برندهای موفق و شناخته شده جهانی
شرکت ها و برندهای مطرح جهان که توانسته اند در مسیر خود به موفقیت های چشم گیری برسند اکثرا از روش های بازاریابی و ان ال پی برای تبلیغات و اثر گذاری در ذهن مخاطبان و مصرف کنندگان استفاده میکنند که در اینجا برخی از این شرکت ها را معرفی میکنیم.
شرکت والت دیزنی روی کارکنان خود با روش های ان ال پی کار میکند و آنها را بهترین رسانه های تبلیغاتی و سرمایه گذاری میداند و تمامی کارکنان این شرکت بهترین تبلیغ کننده ها و اثر بخش ترین پیام های و رسانه های ارتباطی هستند.
شرکت یونایتد ایرلاین یادگیری آموزش های ان ال پی را برای تمامی کارکنان خود آموزش داده و آنرا اجباری کرده است.
مدیر سایت بای دات کام تمام سایت خود را بر اساس مدل های مهندسی ذهن و ان ال پی برنامه ریزی و طراحی کرده است.
شرکت های دیگری نیز نظیر نایک و مک دونالد و کوکاکولا و پپسی و اپل و رد بول و…. نیز برای تبلیغات و اثر گذاری بیشتر آنها بر روی مخاطبان از روش های ان.ال.پی و شناخت عصبی استفاده میکنند.
مطالعه این مقالات نیز به شما پیشنهاد میگردد.
Nlp چیست؟
دیدگاهتان را بنویسید